Hur gör jag en profil på www.wakeupfriends.net  social media plattform


Klicka på Register.

Här skriver du in alla dina uppgifter, username är det namn du sen loggar in med på plattformen.

Fyll i alla uppgifter och klicka på Register.

Nu är du snart klar med din profil. 

Nästa steg är att välja niveau på plattformen. 

reCAPTCHA code is invalid

Får du denna besked, då ändrar du lösenord - Password, ditt lösenord måste ha minst 10 bokstaver. Sen går du vidare i processen. 



Gratis plattform

Här väljer du vilket niveau du vill vara. 

Plattformen är gratis för alla. Om man känner för det kan man hjälpa oss genom en frivillig månadsvis donation så vi kan växa, underhålla och lägga till nya funktioner i framtiden. Om du väljer gratis medlemskap här under (free membership) så använder du plattformen helt gratis, du kan alltid ändra din status inne på din profil  under Membership. Mer info hittar du härunder.  



Membership = medlemskap

Här ser du vilket medlemskap du har, du kan ändra ditt medlemskap då klickar du på "change" = ändra. 

När du har fyll i allt kommer du att få ett mejl tillskickat till din mejl. Du ska då verifiere ditt konto - klicka på länken i mejlen du har fått. Sen kan du logga in på plattformen. 

Om du inte ser mejlet, då kolla gärna i din skräppost / uönskat mejl, ibland kan det hamna där. Speciellt för de som använder sig av hotmail och gmail.

När du har klickat på länken då kan du gå till plattformens framsida på www.wakeupfriends.net och logga in och skriva ditt mejl/användarnamn och ditt lösenord. 

Glömde du att välja medlemskap

Om du inte klickade på välja medlemskap innan, då vill du få denna upp när du loggar in förste gång. 

Välj gratis, bronze, silver eller guld medlemskap. 

Sen är du klar till att komma helt in på plattformen. 

Klicka på Submit and comfirm, då kommer du vidare.  

Får du denna besked: 

Då klickar du på community, då kommer du direkte in i flödet och kan se allt som händer. klickar du på profile, då kommer du in på din profil och kan lägga till din bild mm. 


Så ser din profil ut, utan profil bild. 

Du måste ha en profil bild och en baggrundsbild för att kunna bli vänner med andra. Du kan inte heller gå med i grupper utan profil eller baggrundsbild. 


Klicka på ikonet bilden - då får du upp en "change avatar" som betydar att ändra profil bild, här ladder du upp din bild. 

Klicka på upload new.

Här kommer bilden upp, klick på Crop då kan du få den del av bilden du vill ha. 

Fyrkanten kan du göra störra och placera den då får du fram det du vill ha av bilden. Det som är i firkanten är det som kommer att visas som din profilbild. 

Fyrkanten kan du drag i och gör större och du kan också flytta den med musen. När du har önskat bild det ser du högra sida i ringen, då klickar du på DONE. 

Dags att ändra baggrundsbild, utan baggrundsbild kan du inte gå med i grupper eller få vänner. klicka på "Change Cover".

Klicka på "upload new".

När bilden laddas in då lägger måste du klicka på "Reposition" och drag bilden där du vill ha den, det gör du med musen.  

När du har bilden där du vill ha den klickar du på "save".

Stream = flöde

Här kan du posta dina tanker. 





About = om

Här kan du ändra i din profil, ditt namn, när du fyllar år, och fylla ut din profil till den blir 100%.




Friends = vänner

Här ser du vilka vänner du har.


Sök vänner

Klicka på Members då ser du vilka medlemmer som finns i nätverket. Du kan också söka fram, skriv i "start typing to search" skriv namn på den du sökar.






När du har hittat den du vill vara vän med, klickar du på "add friend" tillföj vän. 



Photo = bildar

Här ser du din bildar och kan gör album.

Ta bort bildar

Klicka på bilden på din dator. Längst uppe i höger hörne ser du 3 prickar, klicka på de och välg delete (slet).



Audio & Video = Ljud och video

Här ser du vilkan du har.


Groups = grupper

Här ser du vilka grupper du är med i. Vill du bilda din ägen grupp kan du göra det, kolla då manualen för hur du bildar en grupp. 

Klicka här då kommer du till manualen. 

Manual hur du bildar en grupp



Membership = medlemskap

Här ser du vilket medlemskap du har, du kan ändra ditt medlemskap då klickar du på "change" = ändra. 

Framsidan 

Här på din framprofil ser du också 

Stream = flöde

About = om

Friends = vänner

Photos= bildar

Audio & Video = ljud och video

Groups = grupper 

Membership = medlemskap 


 




Se nätverket

Klicka på WakeUpFriends - den röda pil, då ser du allt som händer i nätverket. 

Klicka på My Profil - Stream - lilla pil, då ser du bara ditt eget flöde.

Klicka på Community / activity, orange pil då ser du allt aktivitet i nätverket. 

Längst uppe ser du vid den svarta pil

här ser du vänförfrågningar, när du klickar på den. 

Den lilla pilen, beskeder, här kan du också skicka besked till andra. 

Den röda pilen, här ser du vad som kommenterat händelser. 

Donation

Man kan ändra sitt medlemskap. 

Vissa medlemmer stötter den sociale plattformen, med ett belopp varje månad,  då vi kan växa och tillägga nya uppdateringer i framtiden.  

Ändra lösenord

Klicka på account = konto.

Här ändrar du ditt lösenord = "change password".

Klicka sen på "save" = spara. 

Klicka på WakeUpFriends då kommer du till  framsidan. Här se du allt som händer i nätverket. 


Framsidan av din profil

Här på din framprofil ser du också 

Stream = flöde

About = om

Friends = vänner

Photos= bildar

Audio & Video = ljud och video

Groups = grupper 

Membership = medlemskap 



Preferences = inställningar


Här ställer du in om vem som kan se din profil och andra funktioner omkring mejl vid nya vänner mm. Beskeder och chat.  

Notifications = notiser

Du kommer att få mejl om allt det är uppsatt som standard. Välj därför om du endast vill ha beskeder "On-Site" på plattformen eller på mejl. klicka ifrån det du inte vill ha. 

Ändra lösenord

Klicka på account = konto

här ändrar du ditt lösenord = "change password" klicka sen på "save" = spara. 

Uppdaterat 2021-03-12

Har du frågor kan du alltid skicka ett mejl till [email protected] 

Vill du avsluta ditt konto ska du kontakta oss på [email protected], då tar vi bort alla dina uppgifter. 

Vi tar endast bort konto som är skickat från samma mejl som din profil ligger under.