Välkommen till WakeUpFriends 


Vad är WakeUpFriends?

WakeUpFriends ett nationellt nätverk för människor som söker sanning och spiritualitet. Det är ofta en ensam väg att gå när man upptäcker att världen är lite annorlunda än vad vi fått berättat. Många som går igenom denna process känner stor frustration när dom försöker upplysa sina medmänniskor som ofta inte har lust att höra. Inte sällan fryses man ut ur umgänge eller rent av familj.

WakeUpFriends vill skapa en möjlighet för alla som vill nätverka med likasinnade att kunna hitta en plats för grupper för vänskap, diskussioner och samvaro. Alla lokala grupper ingår också i det nationella nätverket så att alla kan hålla sig uppdaterad kring vad som sker i hela landet. Målet är att alla skall ha tillgång till en WakeUpFriends grupp i närheten av där man bor. En grupp där man kan känna sig inkluderad oavsett vad man vill uttrycka. WakeUpFriends träffas i verkligheten. Alla nätverksgrupperna finns på vår www.wakeupfriends.net och har den gröna loggan med W. Vissa grupper finns även på Facebook. Gå med i de grupper du känner för, då kan du vara med på träff, fika och träffa likasinnade. Klicka här för att hitta en grupp nära dig.

Hittar du inte ett nätverk nära dig och vill starta upp et själv läs här hur starter jag min egen grupp i nätverketWakeUpFriends Social Media

Social Media för alla!


En ny plattform finns här, där du fritt kan uttrycka dina tankar, din sanning och dina åsikter utan att granskas eller censureras. Det finns ingen begränsning på antalet vänner du kan ha och vi ser till att ALLA dina vänner får möjligheten att se dina inlägg. Vi har inga algoritmer som styr vad som skall visas inom nätverket, alltså ingen shadow banning. 

Gå med du också!